Η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας ήταν μια  εκδήλωση που διοργανώθηκε με επιτυχία από την Α’ τάξη, υπό την επιμέλεια των εκπαιδευτικών κ. Μαούνου Ελένη και κ. Φλούδα Χριστίνα, καθώς και των ειδικοτήτων του σχολείου μας.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων , όπου οι μαθητές παρουσίασαν μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη παράσταση. Μέσα από τραγούδια, χορούς και θεατρικές εκφράσεις, τα παιδιά μας μας ταξίδεψαν στη μαγεία των Χριστουγέννων, ενώ φάνηκε το μεράκι και η προσπάθεια που κατέβαλαν για να προετοιμαστούν για αυτή την εκδήλωση.

Η κίνηση του Συλλόγου Γονέων να προσφέρει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Μπουφέ στο τέλος της εκδήλωσης ήταν μια  έκπληξη για όλους μας. Όμως ο Σύλλογος Γονέων δεν σταμάτησε εκεί. Με την προσφορά αναμνηστικών δώρων σε κάθε έναν από τους μαθητές, δημιούργησε μια ακόμα συγκινητική στιγμή, κλείνοντας με επιτυχία αυτήν την όμορφη εκδήλωση.

Σε όλους τους συντελεστές αυτής της  εκδήλωσης και σε όλους τους μαθητές και γονείς, ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου