Το σχολείο μας, σε στενή συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων, διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ από τις 08/12/2023 έως τις 20/12/2023. Στο πλαίσιο των γιορτινών αυτών ημερών, σκοπεύουμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα προκειμένου να στηρίξουμε οικογένειες παιδιών του σχολείου μας που αντιμετωπίζουν ανάγκη, στα παιδικά χωριά SOS και στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Θέλουμε να προσκαλέσουμε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια βοήθειας  και  αλληλεγγύης, να φέρουν τρόφιμα στο σχολείο. Κάθε προσφορά μετράει και θα συμβάλει στη δημιουργία ενός ζεστού, γεμάτου αγάπη και στήριξης Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Η παράδοση των τροφίμων θα γίνεται  στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας τις παρακάτω ώρες: Από τις 08:00 έως τις 08:15 πρωινές ώρες και από τις 13:15 έως τις 13:30 το μεσημέρι. Επίσης, μπορείτε να φέρνετε τρόφιμα  κατά την αποχώρηση των παιδιών σας από το Ολοήμερο Πρόγραμμα, τις ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας και τη συμμετοχή σας σε αυτήν την πρωτοβουλία που δείχνει την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας.

Με εκτίμηση,

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ