ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

  1. ΛΗΞΗ Β ΤΡΙΜΗΝΟΥ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

         Το β΄ Τρίμηνο της σχολικής χρονιάς έληξε στις 10 Μαρτίου. Την Πέμπτη, 21 Μαρτίου στις 13:15  θα γίνει προφορική ενημέρωση και επίδοση του ελέγχου προόδου στους γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών από τους/τις  υπεύθυνους των τμημάτων.

  • Η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο θα λειτουργήσουν κανονικά.                                                       
  • ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-3-2024

Ώρα προσέλευσης μαθητών: 8.15 π. μ

Ώρα έναρξης γιορτής : 8.30 π. μ

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα εκδηλώσεων από τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς της Ε΄ τάξης. Τη γιορτή θα παρακολουθήσουν όλες οι τάξεις του σχολείου και οι γονείς των μαθητών και μαθητριών.

Ώρα αποχώρησης μαθητών : 10.00 π.μ

  • Η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23-3-2024

Θα γίνει η Αναπαράσταση στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Στις 14:30 η σημαιοφόρος και οι παραστάτες  με παραδοσιακή ενδυμασία και με ευθύνη των γονέων,  θα πρέπει να βρίσκονται στην Φιλαρμονική.   Εκεί θα τους περιμένει η  εκπαιδευτικός κ. Μαούνου Ελένη για να τους οδηγήσει στην  Πλατεία Αγίων Αποστόλων  όπου, μετά το πέρας της δοξολογίας, θα συμμετέχουν στην παρέλαση.

 ΔΕΥΤΕΡΑ 25-3-2024

Το σχολείο μας θα συμμετέχει στη παρέλαση με δύο τμήματα  της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και τα παιδιά που συνοδεύουν τη σημαία (σημαιοφόρος- παραστάτες- ταμπελοφόρος  και διμοιρίτες).

Οι μαθήτριες και οι μαθητές που παρελαύνουν, με φροντίδα των γονέων τους, θα προσέλθουν στις 10:00 πμ στο χώρο του σχολείου και με ευθύνη των εκπαιδευτικών θα αναχωρήσουν προκειμένου να συμμετάσχουν στην παρέλαση. Ο τερματισμός της παρέλασης θα γίνει μετά τη συμβολή Αριστομένους και Σόλωνος, στο ύψος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.

 Παρακαλούνται οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά από το παραπάνω σημείο εγκαίρως.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες  χρόνια πολλά.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δ. Σ.Καλαμάτας